Mic dejun...gustarica sau poate....cina

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2011 | 3398 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 rosii destul de mari
  • 2 oua
  • 2 felii sunca
  • branza feta
  • ceapa verde
  • ardei kapia rosu
  • marar
  • ulei
  • sare,piper
  • salata verde
  • ridichi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun...gustarica sau poate....cina:

Se decupeaza un capac la rosii si se scobesc de miez,avand grija sa lasam totusi un perete suficient de gros.Sunca se taie fasiute lungi si subtiri.Se face o omleta la care se adauga ceapa verde.ardei kapia si marar.

Se umple interiorul rosiilor cu sunca,omleta si branza feta.Se decoreaza dupa plac.Eu am mai folosit salata verde si ridichi,e pacat sa nu le folosim ori de cate ori avem ocazia.

Mie mi-a placut....sper ca si voua.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun...gustarica sau poate....cina" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mic dejun delicios: Sandwich "Buna Dimineata"